HOSPŮDKA U TOMA

Ochrana a zpracování osobních údajů

Udělujete tímto souhlas podnikající právnické osobě Rest-Relax s.r.o., Pavlíkova 294, 738 01 Frýdek-Místek, IČ: 27776646, dále jen „Provozovatel“, aby dále zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, e-mailovou adresu, telefonní číslo.

Správcem osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a nařízení EK 2016/679 o GDPR, je výše uvedený Provozovatel, dále jen „Správce“.

Za účelem vyřízení a zpracování Vaší objednávky je nutné zpracovat jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje budou Správcem zpracovány a archivovány.

Po odeslání objednávkového či informačního e-mailu udělujete výslovný souhlas se zpracováním výše uvedených údajů. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, pokud jejich archivaci nevyžadují jiné zákonné povinnosti Provozovatele, a to například zasláním požadavku o odebrání souhlasu na adresu bowling@hospudkautoma.cz.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i jeho zaměstnanci nebo tito zpracovatelé:

WEDOS Internet, a.s., IČ 28115708, se sídlem Masarykova 1230, Hluboká nad Vltavou, 373 41, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích v oddíle B, vložce 1886

Další zpracovatelé (např. účetních služeb aj.).

Správce osobních údajů dodržuje důkladné provozně-technické bezpečnostní opatření, kterými se snaží zamezit úniku těchto údajů. Správcem pro ochranu osobních údajů (DPO) je Jan Muroň, kterého můžete kontaktovat:
janmuron@seznam.cz.

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
souhlas kdykoliv odvolat, pokud jejich archivaci nevyžadují jiné zákonné povinnosti Provozovatele, požadovat po nás informace, jak Vaše osobní údaje zpracováváme a za jakým účelem, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz Vašich osobních údajů, pokud jejich archivaci nevyžadují jiné zákonné povinnosti Provozovatele, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na dozorový úřad.

Zásady používání souborů Cookies

Abychom pro vás zajistili co nejvyšší kvalitu poskytovaných služeb a informací, využíváme pomocné soubory cookie. Jsou to malé soubory, ukládádající informace do prohlížeče, které slouží k identifikaci jednotlivých uživatelů. O ztrátu soukromí se však nemusíte obávat, není možné pomocí této technologie rozpoznat konkrétního uživatele a nebo o něm zjistit jakákoliv citlivá data.

Soubory cookies slouží na tomto webu k následujícím účelům:
k tomu, aby bylo možné dokončit objednávkový proces co nejjednodušeji, pro zapamatování přihlašovacích údajů zákazníků, pomáhají nám při vyhodnocování chování uživatelů a přizpůsobování webových stránek tak, aby byly relevantní. Prostřednictvím našich webových stránek mohou být ve Vašem počítači ukládány také cookies, které jsou využívány k monitorování měřících systémů společností Google, Seznam, Facebook a dalších. Data z monitoringu používáme výhradně k segmentaci údajů za účelem vylepšení činnosti naší společnosti. Segmenty jsou vytvořeny na základě několika obecných vzorců chování návštěvníků.

Více informací o souborech Cookie najdete například na Wikipedii.

Pokud s využíváním cookies nesouhlasíte, zakažte ukládání těchto souborů ve Vašem prohlížeči. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies ze strany našich serverů.